Random Article


Eerste Poster voor Marvel’s Luke Cage op Netflix

 


Posted 19/07/2016 by

Op een korte teaser en het officiële logo na weten we nog maar bitter weinig over Marvel’s Luke Cagede opkomende derde superheldenreeks op Netflix. Om de al hoge verwachtingen – zowel Daredevil als Jessica Jones waren immers al pareltjes – hoog te houden hebben Marvel en Netflix gisteren de eerste poster voor de reeks rond Luke Cage onthuld. De poster, een creatie van welbekend comicbookartiest Joe Quesada, belooft slechts het eerste nieuwtje te worden van een week aan Marvel/Netflix-berichten vanop San Diego Comic-Con later deze week.

Luke Cage Marvel Netflix Poster

Op de volledige reeks met acteur Mike Colter als Luke Cage is het wel nog wachten tot 30 september 2016. Eerder werd het gelijknamige hoofdpersonage, één van Marvel’s belangrijkste en bekendste zwarte superhelden dewelke voor het eerst verscheen in Luke Cage, Hero for Hire #1 uit 1972, al geïntroduceerd in Marvel’s Jessica JonesMogelijk zou Luke Cage ook de langverwachte introductie van Finn Jones als Iron Fist bevatten. Onder meer Mahershala Ali, Theo Rossi, Alfre Woodard, Frankie Faison, Frank Whaley en uiteraard Rosario Dawson als Claire Temple/ de Netflix-versie van Marvel’s Night Nurse zullen in de reeks te zien zijn.

Het eerste seizoen van Marvel’s Luke Cage verschijnt integraal op 30 september op Netflix.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.