Random Article


Concept Art voor Marvel’s Deadpool onthult alternatieve kostuums

 


Posted 19/07/2016 by

Toen van het succes van de Deadpool-film bij 20th Century Fox nog geen sprake was ,waren er al enkele jaren plannen om Marvel’s Merc with a Mouth van een eigen film of spin-off (van X-Men Origins: Wolverine) te voorzien. In 2013 werkten ook regisseur Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) en artiest Kelton Cram aan enkele pitches met wat concept art voor een dergelijk Hollywood-project:

Deadpool Concept Art 2Deadpool Concept Art 1

Persoonlijk zijn we alvast blij met het eindresultaat en zagen we deze pitches dus ook niet meteen het comicsgetrouwe origineel met Ryan Reynolds vervangen. Wie de langverwachte antiheldenprent al gezien heeft, weet dat niemand minder dan Cable, de tijdreizende mutant en zoon van Cyclops, in het onvermijdelijke vervolg mee zal doen. In een tweede after-creditsscène werden zelfs al enkele acteurs onthuld. Uiteraard zal Ryan Reynolds terugkeren naar de rol van zijn leven als Wade Wilson/ Deadpool in het X-Men-filmuniversum. Scenaristen Rhett Reese en Paul Wernickzouden hun terugkeer ook bevestigd hebben. Opnames gaan in het voorjaar van 2017 van start. Een releasedatum is er vooralsnog niet, maar wordt wellicht aangekondigd op San Diego Comic-Con binnen enkele weken. Ons lijstje met acteurs voor Cable kan je hier nalezen.

Onze review van Deadpool kan je hier terugvinden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.