Random Article


Officieel: Alden Ehrenreich is de jonge Han Solo in Star Wars Spin-Off

 

Posted 18/07/2016 by

We wisten al even wie de jonge Han Solo zou vertolken in zijn eigen Star Wars-film, maar vanop Star Wars Celebration werd het nog maar eens bevestigd. Niemand minder dan Alden Ehrenreich heeft de rol van één van de meest iconische sci-fi-personages aller tijden te pakken. Ehrenreich is bekend van de recente Coen Brothers-film Hail, Caesar! (2016) en werd verkozen boven onder meer Taron Egerton, Chris Pratt en Jack Reynor.

De opkomende Star Wars spin-off over Han Solo wordt geregisseerd door Phil Lord en Chris Miller (The LEGO Movie) en zal het oorsprongsverhaal van de fan-favorite smokkelaar uit de doeken doen. Ook zal zijn eerste ontmoeting met beste vriend en copiloot Chewbacca verteld worden. Ehrenreich neemt de fakkel over van Harrison Ford. Filmen begint vermoedelijk in januari-februari 2017.

Harrison Ford die Han Solo in de originele Star Wars-trilogie tot leven wekte, keerde vorig jaar nog terug als de -nu oudere- charismatische smokkelaar in Star Wars: The Force Awakens. Deze tweede spin-off zou dan weer verschijnen in mei 2018. 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.