Random Article


Nieuwe Concept Art voor Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol.2 en Doctor Strange

 

Posted 15/07/2016 by

De nieuwe Entertainment Weekly bevat wat nieuwe concept art voor twee opkomende Marvel Studios-films, namelijk Doctor Strange en Guardians of the Galaxy Vol.2. Terwijl Benedict Cumberbatch zijn magische krachten showt als Marvel’s Sorcerer Supreme, zien we op de GotG-poster het vernieuwde team ruimtehelden. Naast de terugkerende Star-Lord, Drax The Destroyer, Rocket Raccoon, Gamora, Nebula en Yondu, valt vooral de kleinere Groot op – laatst gezien als nog een dansend miniplantje in de eerste film uit 2014. Ook verkrijgen we een eerste kijk op Mantis (vertolkt door Pom Klementieff), in de comics een jonge Vietnamese vrouw die door een sekte van de buitenaardse Kree werd gezien als de Celestial Madonna – toekomstige moeder van het belangrijkste wezen in het universum. Mantis werd later een lid van zowel de Avengers als de Guardians of the Galaxy.

Doctor Strange wordt geregisseerd door Scott Derrickson en knalt op 26 oktober 2016 de zalen binnen.

Guardians of the Galaxy Vol.2 wordt opnieuw geregisseerd door James Gunn en komt eraan eind april 2017.

marveldocstrange-1

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.