Random Article


Ian Gomez en Floriana Lima vervoegen DC’s Supergirl Seizoen 2

 


Posted 15/07/2016 by

Snapper Carr Supergirl

Na heel wat castingnieuws voor DC’s Arrow is het ditmaal de beurt aan Supergirldat later dit jaar aan haar tweede seizoen begint. Zowel Ian Gomez (Felicity) als Floriana Lima (The Family, The Mob Doctor, Allegiance) vervoegen de reeks rond Supermans bekende nicht of ook wel het Meisje van Staal. Gomez zal Snapper Carr vertolken, een personage dat voor het eerst verscheen in Brave and the Bold #28 – trouwens de eerste verschijning van de Justice League of America. Carr is een liaison voor de Justice League en zou later zelf even superkrachten verkrijgen. Hij verschijnt voor het eerst in de tweede aflevering van het tweede seizoen van Supergirl en zal meermaals terugkeren.

Maggie Sawyer Supergirl

Lima wordt dan weer Maggie Sawyer, een detective gespecialiseerd in metahuman en alien-politiezaken bij de National City Police Department. In de comics verscheen het personage voor het eerst in Superman Vol 2 #4 (1987) als kapitein van de Metropolis Special Crimes Unit en was ze een van de eerste, open lesbische personages bij DC Comics. Bovendien was het personage later even de liefdesinteresse van Batwoman/ Kate Kane en werkzaam bij de Gotham City Police Department.

Onze review van het eerste seizoen van Supergirl kan je hier nalezen. Het tweede seizoen gaat op maandag 17 oktober van start op The CW.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.