Random Article


Ryan Reynolds onthult leuke Fan Poster voor Marvel’s Deadpool 2

 

Posted 08/07/2016 by

Qua promotiecampagne binnen de (superhelden)filmindustrie hebben 20th Century Fox en Ryan Reynolds met hun hilarische boodschappen over Marvel’s Deadpool het afgelopen jaar meermaals de show gestolen. Ook dit jaar zullen ze hun reputatie alle eer aan doen met deze eerste teaser (fan)poster door Mutant101 voor Deadpool “Numer Two”. Net zoals diens advertenties was de antiheldenfilm immers erg succesvol en werd al snel een sequel aangekondigd.

Wie de langverwachte antiheldenprent al gezien heeft, weet dat niemand minder dan Cable, de tijdreizende mutant en zoon van Cyclops, in het onvermijdelijke vervolg mee zal doen. In een tweede after-creditsscène werden zelfs al enkele acteurs onthuld. Uiteraard zal Ryan Reynolds terugkeren naar de rol van zijn leven als Wade Wilson/ Deadpool in het X-Men-filmuniversum. Scenaristen Rhett Reese en Paul Wernickzouden hun terugkeer ook bevestigd hebben. Opnames gaan in het voorjaar van 2017 van start. Een releasedatum is er vooralsnog niet, maar wordt wellicht aangekondigd op San Diego Comic-Con binnen enkele weken. Ons lijstje met acteurs voor Cable kan je hier nalezen.

Onze review van Deadpool kan je hier terugvinden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.