Random Article


Eerste Featurette voor de nieuwe Samurai Jack-televisieserie

 


Posted 03/07/2016 by

Vers van de pers! Genndy Tartakovsky zond zonet de eerste featurette voor zijn vervolg op de bejubelde animatieserie Samurai Jack de wereld in. Eind vorig jaar kondigde Adult Swim, een programmatieblok van Cartoon Network, aan dat het het langverwachte vervolg dit jaar zal uitzenden. Het verhaal van de titulaire strijder die door de kwaadaardige Aku naar de toekomst wordt gekatapulteerd, begon in 2001 als creatie van  Genndy Tartakovsky. De serie, gekenmerkt door zijn typische animatiestijl en Oosterse invloeden, liep in 2004 onverwacht ten einde. Hoewel IDW de afgelopen jaren een gelijknamige comic uitbracht die een vervolg breide aan de serie, is nog onbekend of deze kortverhalen nu wel of niet tot het canon behoren. Dit officiële vervolg op het kleine scherm komt er dus dit jaar aan en belooft dan eindelijk het langverwachte einde van Jack’s tocht in te luiden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.