Random Article


Underworld: Blood Wars krijgt nieuwe releasedatum

 

Posted 02/07/2016 by

Screen Gems en Lakeshore Entertainment hebben deze week aangekondigd dat de vijfde Underworld-film, Blood Wars, uitgesteld zal worden. De nieuwste telg in de horrorfranchise die in 2003 van start ging, belooft opnieuw het eeuwige conflict tussen de vampieren en Lycans (weerwolven) in beeld te brengen. Na Underworld (2003), Underworld: Evolution (2006), de prequel Underworld: Rise of the Lycans (2009) en Underworld: Awakening (2012) zal Blood Wars niet langer op 14 oktober 2016, maar wel op 6 januari 2017 verschijnen. Bovendien is er al sprake van een vooralsnog niet getitelde zesde deel in de Underworld-reeks.

Naar goede gewoonte zal Kate Beckinsale haar rol als de bad-ass Selene hernemen. Ook Theo James (Divergent-reeks) herneemt zijn rol van David uit Underworld: Awakening, net zoals Charles Dance (Game of Thrones) als de vampier Thomas. Tobias Menzies (Outlander, Rome) en Lara Pulver (Sherlock) vervoegden de cast als respectievelijk een nieuwe Lycan-leider en een ambitieuze vampier. Ten slotte zullen ook James Faulkner (Game of Thrones), Peter Andersson (The Girl with the Dragon Tattoo), Clementine Nicholson, Bradley James (Damien) en Daisy Head in de vijfde Underworld-film te zien zijn. Blood Wars wordt geregisseerd door Anna Foerster met een script van Cory Goodman.

Underworld: Blood Wars verschijnt op 6 januari 2017 in de bioscoopzalen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.