Random Article


Releasedatum voor Pacific Rim 2

 


Posted 01/07/2016 by

Een tijdje terug werd een sequel op Pacific Rim – de gigantische monsters versus gigantische robots blockbuster uit 2013 – (eindelijk) bevestigd. Nu hebben we daarentegen ook een concrete releasedatum: 23 februari 2018. Onlangs werd een van de rijzende Star Wars-sterren, John Boyega, gecast als een nog niet genoemd hoofdpersonage. Hoogstwaarschijnlijk keren ook hoofdacteurs Charlie Hunnam en Rinko Kikuchi terug als Jaeger-piloten Raleigh Becket en Mako Mori.

Steven S. DeKnightde showrunner en regisseur van onder andere Spartacus: Blood & Sand en Marvel’s Daredevilkruipt voor de gelegenheid in de regisseursstoel. Sinds kort kennen we ook de voornaamste scenarist. Derek Connolly – medeverantwoordelijk voor het script van blockbuster Jurassic World (2015) en de opkomende Kong: Skull Island – zal het verhaal voor Pacific Rim 2 uit zijn schrijvershoed toveren. Guillermo del Toro, regisseur van het eerste deel, heeft eerder al zijn zegen gegeven voor het vervolg en blijft aan als producer. Onze review van de eerste Pacific Rim lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.