Random Article


Officieel: Preacher krijgt verlengd tweede seizoen op AMC

 

Posted 30/06/2016 by

Het eerste seizoen is nog niet afgelopen, maar AMC heeft inmiddels Preacher opgepikt voor een tweede seizoen. Het volgende seizoen van de tv-adaptatie van de legendarische DC/Vertigo-comic zal overigens ook langer zijn met 13 afleveringen in plaats van 10.

De comic van Garth Ennis, Steve Dillon en Glenn Fabry debuteerde in 1995 en baarde indertijd opzien door de combinatie van een menselijk verhaal vol geloofwaardige personages gecombineerd met de vreselijkste seksuele en gewelddadige uitspattingen. Het verhaal gaat over de dominee Jesse Custer die een geloofscrisis beleeft. Een entiteit neemt bezit van hem en hij vertrekt samen met zijn vriendin Tulip en goede vriend Cassidy – een Ierse vampier – om God op te zoeken en deze eens flink op zijn lazer te geven…

De cast is niet verkeerd. Dominic Cooper (Agent Carter) speelt Jesse Custer, Ruth Negga (Agents of S.H.I.E.L.D.) speelt diens vriendin Tulip en Joe Gilgun zal in de huid kruipen van Cassidy. Oh, dan is daar natuurlijk ook nog fan-favorite Arseface die gespeeld wordt door Ian Colleti.

De Preacher tv-serie wordt gemaakt door Evan Goldberg, Seth Rogen en Sam Catlin. Onze review van de eerste aflevering lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.