Random Article


Marvel stelt Captain America: Civil War Blu-ray voor

 


Posted 30/06/2016 by

Captain America Civil War Blu-ray

Met de recente aandacht voor de Blu-ray-release van Batman V Superman: Dawn of Justice kunnen we natuurlijk niet uit het oog verliezen dat Marvel binnenkort hùn blockbuster van het jaar op DVD en Blu-ray zal uitbrengen. Vanaf 2 september zal Marvel’s Captain America: Civil War via digitaal HD en video-on-demand-diensten beschikbaar zijn. Op 13 september verschijnt Civil War op DVD en Blu-ray dewelke het volgende bonusmateriaal zal bevatten:

  • United We Stand, Divided We Fall – The Making of Captain America: Civil War Part 1 & Part 2 – Een documentaire met exclusief beeldmateriaal en interviews die ingaat op de opbouw naar en het belang van Civil War binnen diens Marvel-wereld. Er wordt alvast heel wat beeldmateriaal en vooral informatie omtrent Spider-Man en Black Panther beloofd!
  • Captain America: The Road to Civil War – In deze featurette onderzoekt men de evolutie van Captain America als een hondstrouwe soldaat tot een oorlogsveteraan en superheld die in opstand komt tegen de overheid.
  • Iron Man: The Road to Civil War – Ook Iron Man krijgt natuurlijk een eigen documentaire waarin zijn groei doorheen het Marvel-filmuniversum tot aan Civil War wordt uit de doeken gedaan.
  • Gag Reel – Hilarische scènes en bloopers van op de set van de Marvel-blockbuster.
  • Deleted & Extended Scenes – Ongezien beeldmateriaal dat de uiteindelijke bioscoopversie niet haalde.
  • Audio Commentary – Regisseurs Anthony enJoe Russo alsook scenaristen Christopher Markus en Stephen McFeely leveren commentaar bij elke scène, maar leggen ook hun bedenkingen en uitdagingen tijdens het filmen van Civil War voor.
  • Open Your Mind: Marvel’s Doctor Strange – Een exclusieve featurette die ingaat op de volgende Marvel-blockbuster: Doctor Strange!

Marvel’s Captain America: Civil War verschijnt op 2 september op digitale kanalen en op 13 september op DVD en Blu-ray!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.