Random Article


Deadpool becommentarieert Japanse Trailer voor X-Men: Apocalypse

 


Posted 29/06/2016 by

Hoewel X-Men: Apocalypse bij ons al even uit de bioscoopzalen is, draait de marketingmachine voor de Japanse release momenteel op volle toeren. Om de nieuwste X-Men-prent dan ook verder te promoten werd Ryan Reynolds als Deadpool bij de trailer betrokken om zijn typische, hilarische commentaar te leveren en even aandacht te vestigen op de home release van die film. Post-credits scènes kennen we natuurlijk wel uit de vele superheldenfilms van Marvel en 20th Century Fox, maar een post-credits scène voor een trailer? Dat is nieuw! Eerder dook Reynolds ook al op als Deadpool in zijn Honest Trailer.

In het rechtstreekse vervolg op X-Men: Days of Future Past zal de jonge garde X-Men uit de First Class-trilogie in de jaren 80 oog in oog komen te staan met de eeuwenoude schurk, ultieme darwinist en eerste mutant van ze allemaal: Apocalypse (Oscar Isaac). Onder andere James McAvoy als Professor Charles Xavier, Michael Fassbender als Magneto en Jennifer Lawrence als Mystique zullen hun rollen hernemen in deze door Bryan Singer (X-Men, X2 en X-Men: Days of Future Past) geregisseerde film. Naast de X-Men-veteranen zullen ook Tye Sheridan (Mud) als Cyclops, Sophie Turner (Sansa Stark uit HBO’s Game of Thrones) als Jean Grey, Alexandra Shipp (Aaliyah: The Princess of R&B) als Storm,Kodi Smit-McPhee als Nightcrawler en Lana Condor als Jubilee, de jongere garde mutanten vertolken.

De komst van Apocalypse zal de X-Men in verschillende kampen opsplitsen en Psylocke (Olivia Munn), Storm (Alexandra Shipp), Angel (Ben Hardy) en Magneto (Michael Fassbender) worden de nieuweHorsemen van de goddelijke mutant. Mystique en Charles Xavier dienen wederom samen te werken om Apocalypse te stoppen en de mensheid te redden…

Onze review van X-Men: Apocalypse lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.