Random Article


Zack Snyder en Geoff Johns werken samen aan Mysterieus Project

 

Posted 23/06/2016 by

Filmregisseur Zack Snyder (Man of Steel, Watchmen, Batman V Superman: Dawn of Justice, Justice League) en Geoff Johns – DC Comics’ Chief Creative Officer en sinds recent medehoofd van DC Films – werken samen aan een vooralsnog mysterieus project. Beide heren werken natuurlijk ook al samen aan de Justice League-film, dewelke momenteel aan het filmen is, maar rond dit nieuwe project is nog niets bekend. Het kan zowel draaien om wederom een nieuwe DC Comics-film, als een DC tv-serie of zelfs een comic.

De geruchten doen de ronde van een Watchmen tv-adaptatie (Zack Snyder regisseerde eerder al de langspeelfilm rond de comicbookklassieker), maar wij zetten ons geld eerder op een nieuwe Watchmen-comic, nu de personages toch in het grotere DC-superheldenuniversum zitten. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.