Random Article


Tricia Helfer is de Moeder van de Duivel in Lucifer Seizoen 2

 

Posted 23/06/2016 by

In de seizoensfinale van het debuutseizoen van de DC- en Vertigo-adaptatie Lucifer werd in de laatste zin al gehint naar de komst van de Moeder van de Duivel, ook wel de Moeder der Engelen. Traditioneel werd noch in de comics noch in de algemene mythos veel aandacht aan het personage besteed, maar zal ze doorheen het tweede seizoen de antagonist voor Lucifer Morningstar (Tom Ellis) worden. Het personage dat door actrice Tricia Helfer (Battlestar Galactica, Powers) vertolkt zal worden, is Gods ex-vrouw – en dus ook Lucifers moeder – alsook een afschrikwekkende, haast omnipotente macht. Anders dan haar zoon, die bovendien veel van haar weg heeft volgens het creatieve team, is zijn moeder de mensheid heel wat minder gunstig gezind…

De serie volgt Lucifer Morningstar (Tom Ellis) na zijn besluit om zijn positie als Lord of Hell af te staan en het demonenrijk te verlaten voor een nieuw leven in Los Angeles. Daar opent hij een exclusieve pianobar genaamd Lux en probeert hij samen met zijn partner Maze (Lesley Ann-Brandt) een gewoon leven te leiden zonder de bemoeienissen van hemel noch hel totdat hij de bevallige politiedetective Chloe Decker (Lauren German) ontmoet…

Het langverwachte tweede seizoen van Lucifer gaat op 19 september van start op het Amerikaanse FOX.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.