Random Article


Ex-Wonder Woman Lynda Carter vervoegt DC’s Supergirl Seizoen 2

 

Posted 23/06/2016 by

Nu het tweede seizoen van DC’s Supergirl op The CW zal doorgaan, lijkt de reeks meteen haar cast met enkele DC-veteranen van het kleine scherm uit te breiden. Net zoals John Wesley Shipp – de Flash uit de jaren 90-reeks – het tweede seizoen van The Flash met Grant Gustin vervoegde en een resem acteurs uit de Superman-films in Smallville te zien waren, zal de actrice achter dé prominente DC-heldin op het kleine scherm nu Supergirl vervoegen.

Lynda Carter, die Wonder Woman vertolkte in de gelijknamige televisiereeks (1975-1979), zal doorheen meerdere episodes in het tweede seizoen de presidente van de Verenigde Staten van Amerika vertolken. Eerder keerden ook DC-veteranen Helen Slater – ook wel Supergirl in de gelijknamige film uit 1984 – en Dean Cain – Superman uit de jaren 90-reeks Lois & Clark: The New Adventures of Superman  – terug naar DC’s televisie-universum in het eerste seizoen van Supergirl.

Onze review van het eerste seizoen van Supergirl kan je hier nalezen. Het tweede seizoen gaat op maandag 17 oktober van start op The CW.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.