Random Article


Bryan Cranston is Zordon in Power Rangers Reboot

 

Posted 22/06/2016 by

Go Go Power Rangers! De cast van de opkomende Power Rangers-reboot breidt uit met niemand minder dan Bryan Cranston (Breaking Bad, Malcolm in the Middle). Hij zal Zordon vertolken, de mentor van de Rangers en eeuwenoude aartsvijand van Rita Repulsa.

Deze nieuwste generatie Rangers, met Dacre Montgomery als de Rode Ranger, Naomi Scott als de Roze RangerRJ Cyler als de Blauwe Ranger, Ludi Lin als de Zwarte Ranger en Becky Gomez als de Gele Ranger, zal samen Rita Repulsa, vertolkt door Elizabeth Banks, moeten bestrijden in de filmreboot van de gekende Saban-superheldenfranchise die startte in 1993. De film wordt een re-imagining van de eerste drie seizoenen van de reeks, dewelke toen de titel Mighty Morphin Power Rangers droegen.

Saban’s Power Rangers wordt geregisseerd door Dean Israelite, uitgebracht door Lionsgate en knalt op 13 januari 2017 de bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.