Random Article


Madison McLaughlin wordt Artemis in DC’s Arrow Seizoen 5

 

Posted 21/06/2016 by

Na de casting van Rick Gonzalez als Wild Dog en Josh Segarra als The Vigilante krijgen we nu – jawel – alweer een nieuwe superheld(in) voor het vijfde seizoen van ArrowActrice Madison McLaughlin zal haar rol als Evelyn Sharp uit het vierde seizoen van de DC Comics-reeks hernemen. In de aflevering getiteld Canary Cry dook het personage al op als een gewelddadige Black Canary-imitator, maar zal nu een nieuwe vigilante onder de hoede van Green Arrow/ Oliver Queen worden. McLaughlin krijgt ditmaal dus een volwaardige verhaallijn die start in de tweede episode en meerdere afleveringen zal beslagen. Ditmaal zal het personage uitgroeien tot de DC Comics-heldin Artemis.

Artemis Crock verscheen voor het eerst in Infinity Inc. #34 (1987) als de dochter van schurken Sportsmaster en Tigress en was lid van de Injustice Society. In de populaire Young Justice-animatieserie uit 2011 herdoopte men het personage tot de heldin Artemis (later ook wel Tigress) als de protegee van Green Arrow/ Oliver Queen. Na het vertrek van Roy Harper/ Red Arrow werd ze de voornaamste sidekick van DC’s Emerald Archer. Het spreekt voor zich dat Artemis uitblinkt in boogschieten en beschikt over een bovenmenselijk uithoudingsvermogen. Doorheen de succesvolle reeks werd het personage vertolkt door stemactrice Stephanie Lemelin.

Het vijfde seizoen van Arrow start op woensdag 5 oktober.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.