Random Article


Grant Gustin onthult de titel van de eerste aflevering van The Flash Seizoen 3

 

Posted 21/06/2016 by

Op het derde seizoen van The Flash op The CW wordt het nog even wachten tot oktober, maar acteur Grant Gustin die DC’s Scarlet Speedster vertolkt, onthulde alvast de titel van de eerstvolgende aflevering. Het zal niemand die de tweede seizoensfinale bekeken heeft, verwonderen, maar het creatieve team koos voor de titel Flashpoint. In navolging van de bekende verhaallijn uit 2011 door Geoff Johns (Green Lantern, Justice League) en Andy Kubert (Batman, X-Men) alsook de sterke animatie-adaptatie zal ook DC’s televisie-universum nu het populaire verhaal verfilmen.

De vijfdelige kernreeks van Flashpoint draaide rond Barry Allen, de toenmalige net uit de dood herrezen Flash. In een wanhopige poging om zijn moeder (die, toen Barry nog een kind was, vermoord werd door zijn tijdreizende aartsvijand Professor Zoom, alias de Reverse-Flash) te redden ontstond er een gigantisch butterfly effect op de tijdlijn van het toenmalige DC-universum. In Flashpoint werd er een wereld afgebeeld op de rand van een allesvernietigende oorlog tussen het onderzeese keizerrijk Atlantis (onder Aquaman) en Themyscira, thuis van de Amazones (onder leiding van koningin Wonder Woman). Barry Allen ontmoette zeer verschillende versies van zijn vroegere vrienden uit de Justice League en werd voornamelijk bijgestaan door de Flashpoint-versie van Batman. In deze realiteit was het echter niet Bruce Wayne die onder het masker schuilging, maar zijn vader Thomas.

Het derde seizoen van DC Comics’ The Flash op The CW gaat op 4 oktober van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.