Random Article


Rick Gonzalez is Wild Dog in Arrow Seizoen 5

 

Posted 17/06/2016 by

Alweer een nieuwe vigilante die de straten van Star City zal beschermen. Acteur Rick Gonzalez, bekend van onder meer Mr. Robot en War of the Worlds (2005), is gecast als DC’s Wild Dog. Naast de Green Arrow, Black Canary, Spartan, Speedy en mogelijk binnenkort Mr. Terrific krijgen we met Gonzalez een nieuwe, wederkerende heldenrol in het vijfde seizoen van Arrow. Zijn roekeloosheid zou Oliver Queen/Green Arrow ertoe leiden hem onder zijn hoede te nemen en zo wellicht tot een volwaardig lid van Team Arrow te maken.

Wild Dog verscheen voor het eerst in zijn eigen minireeks Wild Dog #1 (1987) als creatie van Max Collins en Terry Beatty. Jack Wheeler/Wild Dog is een ex-sportman en marinier die na een reeks tragedies in zijn persoonlijke leven besluit het recht in eigen handen te nemen. Gekenmerkt door een football-shirt, hockeymasker en een resem wapens bestrijdt hij op opvallend gewelddadige wijze de misdaad. DC’s Punisher, zeg maar!

Het vijfde seizoen van Arrow gaat in oktober van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.