Random Article


Releasedata voor Arrow Seizoen 5, The Flash Seizoen 3, DC’s Legends of Tomorrow Seizoen 2 en Supergirl Seizoen 2

 

Posted 17/06/2016 by

Televisienetwerk The CW heeft naar goede gewoonte haar opkomende reeksen met releasedata voor het volgende televisieseizoen aangekondigd. Onder de vermelde reeksen zijn uiteraard Arrow  (seizoen vijf vanaf woensdag 5 oktober), The Flash (seizoen drie vanaf dinsdag 4 oktober) en DC’s Legends of Tomorrow (seizoen twee vanaf donderdag 13 oktober). Bovendien werd ook nieuwkomer Supergirl en haar tweede seizoen ingepland vanaf maandag 17 oktober. De Amerikaanse zender blijft dus groots op DC Comics’ succesvolle superheldentelevisiereeksen inzetten. Andere reeksen die verlengd werden, zijn Crazy Ex-Girlfriend, Jane the Virgin, Supernatural en The Vampire Diaries.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.