Random Article


Stephen Amell (Arrow) wil The Riddler vertolken in DC’s filmuniversum

 

Posted 15/06/2016 by

Nu het optreden van Stephen Amell als zijn televisieversie van DC’s Green Arrow uit Arrow er niet meteen lijkt aan te komen, gooit de Amerikaanse acteur het dan maar over een andere boeg. In een recent interview voor blockbuster Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadowswaarin hij Casey Jones vertolkt, uitte Amell (nogmaals) zijn interesse voor een rol als Batmanschurk The Riddler. Het hele probleem met de onbestaande connectie tussen DC’s film- en televisie-universum deden we onlangs nog uit de doeken. Eventueel kan Amell wel een kleine gastrol te pakken krijgen als het sluwe personage in de opkomende Batman-film met Ben Affleck.

Edward Nygma verscheen voor het eerst in Detective Comics #140 (1948) en is één van de bekendste en meeste geniale vijanden van Batman, dewelke zijn dwang om steeds de waarheid te spreken vertaalt in ingenieuze misdaden aangekondigd/opgebiecht door raadseltjes. In live-action werd hij al vertolkt door Frank Gorshin in de Batman ’66 tv-reeks en door Jim Carrey in Batman Forever (1995). Momenteel speelt Cory Michael Smith een vroege versie van The Riddler in de tv-show Gotham. Onder meer Jim Parsons (The Big Bang Theory) liet al weten in dezelfde rol geïnteresseerd te zijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.