Random Article


Gerucht: Rol van Katherine Waterston onthult link met originele Alien-films

 

Posted 13/06/2016 by

Opgelet, mogelijke spoilers voor Alien: Covenant!

De geruchtenmolen draait op volle toeren sinds de onlangs verschenen afbeelding uit Alien: Covenant. Zou zou de werkelijke rol van actrice Katherine Waterston onthuld zijn. Om de link met de originele Alien-films duidelijk te onderstrepen zou Waterstons personage – tot nog toe “Daniels” genaamd – niemand minder zijn dan de moeder van Ellen Ripley (Sigourney Weaver)!

In Alien: Covenant strandt de crew van het kolonieschip Covenant op een verlaten planeet. De wereld lijkt aanvankelijk een paradijs, maar is in feite een donkere plek met duistere geheimen. Wie ook op de planeet vertoeft is David, de synthetische mens en overlevende van de gedoemde Prometheus-missie dewelke in de film gespeeld werd door Michael Fassbender. In Covenant keert men terug naar de sci-fi-horror-wereld van Alien (1979) die nu gelinkt zal worden met de prequel Prometheus (2012). Verwacht alvast heel wat enge Facehuggers en Xenomorphs!

Onder meer Katherine Waterston (Inherent Vice, Fantastic Beasts and Where to Find Them) als Daniels en Michael Fassbender (X-Men: Apocalypse) als synthetische mens David, maar ook Jussie Smollett, Danny McBride, Billy Crudup, Demián Bichir zullen in Alien: Covenant te zien zijn. Naar goede gewoonte wordt de film geregisseerd door Ridley Scott.

Alien: Covenant wordt de zesde film in de Alien/Prometheus-saga en sluipt op 4 augustus 2017 onze bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.