Random Article


Vicki Vale komt naar DC’s Gotham Seizoen 3

 

Posted 10/06/2016 by

Na een hele reeks schurken doorheen het tweede seizoen van Gotham zal in het derde seizoen alweer een bekend personage uit de Batman-comics geïntroduceerd worden. Niemand minder dan reporter en journaliste bij de Gotham City Gazette, Vicki Vale zal de televisiereeks op Fox vervoegen. In de casting call wordt het personage omschreven als “een ambitieuze journaliste in haar twintiger jaren”.

Vale, die voor het eerst verscheen in Batman #49 (1948), kende haar live-action debuut in de Batman & Robin-serie in de jaren 40 en verscheen later in Batman (1989) als liefdesinteresse voor Bruce Wayne/ Batman. Ze werd in deze adaptaties vertolkt door respectievelijk Jane Adams en Kim Basinger. Bovendien had het personage een wederkerende rol doorheen de Arkham-videogamereeks. De televisiereeks rond Jim Gordon en Gotham voor de komst van DC’s Dark Knight wordt in de herfst verdergezet met een derde seizoen.

Onze review van het tweede seizoen van Gotham kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.