Random Article


Werkt scenarist Jason Fuchs aan een Lobo-film?

 


Posted 08/06/2016 by

Warner Bros. en DC Entertainment zijn natuurlijk bezig met het voorbereiden van een fiks aantal superheldenfilms. Een van de voorlopig nog niet officieel aangekondigde films zou weleens Lobo kunnen worden. Voor het schrijven van het script hebben de studio’s blijkbaar Jason Fuchs aangetrokken, wiens script voor Wonder Woman schijnbaar dusdanig in de smaak viel dat hij nu ook het script voor de Lobo-prent mag schrijven. Gisterenavond plaatste Fuchs een foto op zijn Instagram waarop het materiaal te zien is waardoor hij zich deels laat inspireren.

13408785_1049498918461563_2142641594_n(1)

Het gaat hier om een afbeelding uit de eerste Lobo-miniserie Portrait of a Bastich. Dit is de comic waarmee Lobo’s co-schepper Keith Giffen begin jaren 90 de witte Czarniaan omdoopte van een sullige bijfiguur in de kosmische DC-reeksen tot de woeste dubbel gespierde biker en antiheld die een trouwe schare fans heeft onder de lezers van DC Comics. Wat veel van deze fans blij maakt is dat men bij Warner Bros. dus kijkt naar de échte Lobo en niet de remake die we de laatste jaren in de comics hebben gezien. Het ligt trouwens wel in de lijn der verwachtingen dat Warner Bros. de waarschijnlijk R-rated Lobo aanziet als hun versie van Deadpool bij 20th Century Fox en Marvel, aangezien beide personages in hun comics dezelfde soort humor gebruiken en de Deadpool-film een groot succes was eerder dit jaar.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.