Random Article


Toby Kebbell (Doctor Doom) bevestigt bestaan van goede cut van The Fantastic Four

 

Posted 08/06/2016 by

In 2015 kwamen 20th Century Fox en Marvel met een nieuwe Fantastic Four-film die genadeloos flopte in de bioscoop. Jammer, want de film had best potentieel. Maar in de nasleep van deze flop kwamen er verhalen los over spontane reshoots gedaan door producer Simon Kinberg om de film te redden. Ook was er een tweet van regisseur Josh Trank waarin deze sprak over een goede versie van The Fantastic Four die mensen nooit te zien zouden krijgen. Waren dat woorden van iemand die zijn verlies niet wilde nemen?

Tranks gelijk werd bevestigd door acteur Toby Kebbell, dewelke in de huid was gekropen van Doctor Doom. Momenteel speelt Kebbell de rol van Durotan in de Warcraft-film en liet hij tijdens een perspraatje vallen dat er inderdaad een betere cut van de Fantastic Four-film bestaat die dichter aanleunde bij Tranks oorspronkelijke visie. De rol van Doom was hierin groter en Kebbell kon hier zelfs het Oost-Europese accent in laten horen dat hij zich met zoveel moeite had eigen gemaakt. Maar de producenten vonden Tranks versie te duister en hebben op eigen houtje de film verknipt tot de versie die de kijker in de bioscoop te zien kreeg. Het past naadloos in de toekomstplannen van Fox voor de FF waarin men vooral ‘vrolijkere’ films wil maken rondom Marvel’s First Family.

Ironisch dat juist deze versie onderuit ging en wreed dat dit vooralsnog de carrière van regisseur Josh Trank heeft gebroken.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.