Random Article


Eerste kijk op DC’s Justice League Action Animatiereeks

 

Posted 07/06/2016 by

Na de Super Friends-shows uit de jaren 70-80 en de Justice League- en Justice League Unlimited-animatiereeksen uit de jaren 00 krijgt de Justice League of America – ‘s werelds meest iconische superheldenteam – alweer een eigen animatieserie. Justice League Action zal de grootste superhelden van DC Comics alweer naar het kleine scherm toveren.

JusticeLeagueAction

Op een recente conferentie hebben we onze eerste kijk gekregen op de nieuwe karakterdesigns. Van links naar rechts zien we Blue Beetle, The Riddler, Doctor Fate, Shazam, Doctor Light, Mr. Terrific, The Joker, Killer Croc, Firestorm, Batman, Superman, Wonder Woman, Martian Manhunter, Big Barda, Ra’s al Ghul, Harley Quinn, Hawkman, Lobo, Satan Girl en Black Mask.

Justice League Action zal in de herfst van 2016 debuteren op Cartoon Network. Tot de stemmencast behoren DC-animatiezwaargewichten als Kevin Conroy en Mark Hamill, dewelke hun iconische rollen als Batman en The Joker opnieuw opnemen.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.