Random Article


Bill Skarsgard is Pennywise de Clown in “It”-reboot

 

Posted 05/06/2016 by

Ja, ook de bekende horrorklassieker It naar het bekende boek van Stephen King, krijgt een nieuwe filmadaptatie. Het titulaire ‘ding’ dat vaak zijn iconische uiterlijk als clown aanneemt, wordt ditmaal vertolkt door Bill Skarsgard (Hemlock Grove, Allegiant Part 1). Eerder werd Will Poulter (The Maze Runner) al gecast als het moordlustige wezen, maar stapte op na schemaproblemen en vooral vanwege de rommelige productie van de reboot. Na de opgestapte Cary Fukunaga (True Detective) kruipt Andy Muschietti (Mama) nu in de regisseursstoel voor deze horrorfilm. Eerder werd het Pennywise-personage gespeeld door Tim Curry in de ABC-minireeks uit 1990. Een releasedatum voor de nieuwe It is vooralsnog niet bekend gemaakt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.