Random Article


Een hoop nieuwe posters voor DC’s Suicide Squad

 

Posted 02/06/2016 by

Warner Bros. en DC Entertainment hebben een hoop nieuwe posters vrijgegeven voor Suicide Squad. De actiefilm van David Ayer (End of Watch, Sabotage) wordt gebaseerd op het gekende team gevangengenomen superschurken die in ruil voor strafvermindering geheime black-ops missies voor de overheid en Task Force X uitvoeren. De missies hebben een enorm kleine overlevingskans, hence the name.

Suicide Squad breidt het DC Comics-filmuniversum van Man of Steel en Batman V Superman: Dawn of Justice verder uit en zal voornamelijk geïnspireerd worden door de bejubelde run van John Ostrander op de eerste moderne Suicide Squad-reeks uit de jaren 80. De film zal begin augustus 2016 de zalen binnen knallen en kent een indrukwekkende waslijst aan acteurs met onder andere Jared Leto als The Joker, Joel Kinnaman (Rick Flag), Will Smith (Deadshot), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Jay Hernandez (El Diablo), Karen Fukuhara (Katana), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Captain Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress) en Viola Davis (Amanda Waller).

Alles over de Suicide Squad lees je hier.

ssposter3ssposter2ssjoker2

ssjokerssharleyssdeadshot

ssposter

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.