Random Article


Megatron keert terug in Transformers: The Last Knight

 


Posted 01/06/2016 by

Gisteren zonden Michael Bay en Paramount Pictures een nieuwe teaser de wereld in voor Transformers: The Last Knight, de alweer vijfde Transformers-blockbuster. Niemand minder dan een geüpdatete versie van Megatron – met slagtanden – zal volgens Michael Bay terugkeren als de schurk. In de vorige film, Age of Extinctionwerd de eeuwige tegenstander van Optimus Prime omgetoverd tot Galvatron. Naar alle waarschijnlijkheid wordt hij slechts één van de schurken in de vijfde Transformers-film.

Michael “Explodo” Bay zal de vijfde Transformers opnieuw regisseren. Ook weten we dat acteur Mark Wahlberg zijn rol uit Age of Extinction zal hernemen en met de Autobots opnieuw op avontuur zal trekken in 2017. Een tijdje geleden raakte al bekend dat maar liefst tien jaar aan filmmateriaal voor de Transformers-franchise is ingepland.

De volgende Transformers-film rolt op 23 juni 2017 onze bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.