Random Article


Hugh Jackman bereidt zich voor op Wolverine 3 als bebaarde Old Man Logan

 

Posted 01/06/2016 by

Vanop Hugh Jackmans Instagram-account en in enkele gelekte setfoto’s valt op dat de Australische acteur begonnen is aan zijn voorbereidingen op de derde Wolverine-solofilm van Marvel en 20th Century Fox. Enkele hints van Simon Kinberg, producent achter het X-Men-filmuniversum bij 20th Century Fox, en geruchten wezen al op een adaptatie van de Old Man Logan-verhaallijn, maar nu krijgen we onze eerste kijk op de Wolverine himself.

In de foto’s zien we Jackman opnieuw aan zijn fysiek werken, maar valt vooral zijn grauwe, grijze baard op. Het wijst allemaal nog meer in de richting van een oudere Logan. Het sluitstuk van de Wolverine-trilogie zou vermoedelijk de laatste film zijn met Hugh Jackman als de titulaire antiheld en dus het ideale moment zijn voor de adaptatie van de fanfavoriete verhaallijn. Bovendien werd onlangs bevestigd dat Fox met Wolverine 3 op een harde R-rating mikt. Verwacht je dus aan heel wat expliciet geweld en een mogelijk einde voor de Wolverine. Regisseur James Mangold (The Wolverinekeert terug en zal samen met scenarist Michael Green het sluitstuk van de Wolverine-films verzorgen.

TUESDAY.

Een foto die is geplaatst door Hugh Jackman (@thehughjackman) op

#allbehappy @livelaughingman @keurig

Een foto die is geplaatst door Hugh Jackman (@thehughjackman) op

Wolverine 3 zou ons een team-up tonen tussen Patrick Stewart, die reeds jarenlang Charles Xavier vertolkt, en Hugh Jackman. Jackman debuteerde als Wolverine in X-Men (2000) en speelde de rol doorheen alle sequels van de afgelopen 15 jaar. Hij is hiermee de enige acteur die in alle X-Men/Wolverine-films tot hiertoe meedeed en een fan-favorite van vele comicbookfans. De schurk van dienst wordt vertolkt door Boyd Holbrook. Momenteel staat Wolverine 3 gepland voor een release in maart 2017.

hugh-jackman-beard-wolverine-3-set-photos-01

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.