Random Article


Gerucht: Marvel’s Thor: Ragnarok adapteert deels Planet Hulk-verhaallijn

 

Posted 31/05/2016 by

Na het recente castingnieuws voor Marvel’s Thor: Ragnarok krijgen we nu via JoBlo.com een nieuwe scoop voorgeschoteld. De afgelopen jaren werd er al meermaals gehint naar een verfilming van de populaire Planet Hulkverhaallijn. Volgens het recente gerucht zouden Thor en Hulk inderdaad deels in dit plot terechtkomen. In deze moderne klassieker uit de comics wordt de Hulk de ruimte ingeschoten door enkele gekende superhelden, waaronder Iron Man, en crasht hij op een verre planeet. Hij wordt hier een gladiator die zich tegen een koning verzet. De verhaallijn werd in 2010 al geadapteerd in een Marvel-animatiefilm. Zo zou Hulk in Ragnarok zijn schouderharnas dragen en samen met Thor in gladiatorenspelen, gehost door de Grandmaster (Jeff Goldblum), moeten vechten. Deze strijd zou mede noodzakelijk zijn om het ultieme wapen te vinden om zo Ragnarok te stoppen. Qua ruimere opzet doet de film sterk denken aan Captain America: Civil War waarbij de solofilms rond de Marvel-helden meer en meer beginnen te evolueren tot zogenaamde “event-films”.

In het sluitstuk van de trilogie rond ieders favoriete Asgardiaanse dondergod, Thor: Ragnarok, zal Thor geconfronteerd worden met het einde der werelden, ook wel de mythologische Ragnarok-destructie. Samen met de Hulk, opnieuw vertolkt door Mark Ruffalo, zullen zij Loki, momenteel de heerser over Asgard, moeten stoppen. Regisseur van dienst is Taika Waititi, bekend van eerder komische (kort)films, die het meest recente script voor de film door Stephany Folsom zal verfilmen.

Marvel’s Thor: Ragnarok stormt op 3 november 2017 de bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.