Random Article


Mel Gibson was bijna Odin in Marvel’s Thor-films

 

Posted 28/05/2016 by

In een recent interview met The Guardian onthulde acteur Mel Gibson (Lethal Weapon, Mad Max, Braveheart) dat hij bijna in een grootse superheldenfilm had meegespeeld. Toen Marvel Studios op zoek was naar een veteraan-acteur om de rol van de Alvader Odin in de Thor-films te vertolken, contacteerden ze Gibson. De Amerikaans-Australische acteur weigerde, waarna de rol overging naar Sir Anthony Hopkins die het personage ondertussen in Thor (2011) en Thor: The Dark World (2013) vertolkte. Ook zal Hopkins als Odin opnieuw terugkeren voor het sluitstuk in de films rond Marvel’s dondergod: Thor: Ragnarok (2017). Bovendien vermeldde Gibson dat hij Guardians of the Galaxy en Iron Man (2008) best leuke films vond, maar ook veel van de superheldenhype aan zich laat voorbijgaan.

Marvel’s Thor: Ragnarok stormt op 3 november 2017 de bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.