Random Article


Gerucht: Tom Hiddleston wordt de nieuwe James Bond

 

Posted 27/05/2016 by

De afgelopen weken circuleerden weer heel wat geruchten over de opkomende, 25e James Bond-film. Zo zou de huidige 007 Daniel Craig de rol enerzijds geweigerd hebben na een afgesprongen deal, maar anderzijds weer net interesse hebben om terug te keren als zijn wellicht meest succesvolle filmrol. In deze storm aan geruchten duikt ook Tom Hiddleston, ook wel bekend als Marvel’s Loki in de Thor– en Avengers-films, meermaals op. Hoewel een officiële mededeling uitblijft, zouden er nu concrete gesprekken plaatsvinden tussen Hiddleston, die al enkele keren interesse toonde voor de gegeerde rol, en filmstudio’s MGM en EON. Craig verscheen tot nog toe vier keer als Ian Flemmings wereldbekende spion, onlangs nog in Spectre (2015). Eerder werden ook Idris Elba (Thor), Tom Hardy (Mad Max: Fury Roaden zelfs Gillian Anderson (X-Filesal genoemd om de volgende James (of zelfs Jane) Bond te worden.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.