Random Article


Marvel’s Captain America: Civil War snelt kaap van 1 miljard dollar voorbij

 

Posted 23/05/2016 by

Marvel’s nieuwste superheldenblockbuster Captain America: Civil War heeft, sinds zijn release een kleine maand geleden de kaap van 1 miljard dollar aan de box office overbrugt. Daarmee is het de 25ste film die dat doel bereikt. De Captain America/Avengers-sequel is daarmee ook momenteel de grootste film van 2016, voor Zootopia, Batman V Superman: Dawn of Justice, The Jungle Book en Deadpool.

De film komt stoot hiermee ook The Dark Knight (2008) uit de top 5 grootste superheldenfilms aller tijden en moet momenteel enkel The Dark Knight Rises (2012), Iron Man 3 (2013) en beide Avengers-films laten voorgaan.

Captain America: Civil War opent Phase 3 van het Marvel-filmuniversum en werd opnieuw geregisseerd door gebroeders Russo. Marvel’s nieuwste blockbuster loopt momenteel in alle zalen.

Onze review lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.