Random Article


Eerste Trailer voor nieuwe MacGyver-Televisieserie

 


Posted 22/05/2016 by

Een van de meer iconische 80s-actiehelden krijgt dit najaar naast vermoedelijk Rambo en The A-Team, eveneens een nieuwe kans op de Amerikaanse televisiezender CBS. In gelijkaardige excentrieke en actievolle stijl krijgen we binnenkort immers een nieuwe MacGyver-reeks. In de oorspronkelijke reeks die liep van 1985 tot en met 1992 (twee spin-offs uit 1994 buiten beschouwing gelaten), zagen we Richard Dean Anderson als de ironische protagonist met een duidelijke afkeer voor vuurwapens. MacGyver stond ervoor gekend telkens een inventief en onwaarschijnlijk ontsnappingsplan of wapen te improviseren doorheen deze langlopende actieserie. De reboot die focust op een minder ervaren, twintigjarige Angus MacGyver – vertolkt door Lucas Till (X-Men-franchise) – en zijn debuut als actieheld, wordt ontwikkeld door James Wan (Aquaman). Eerder was er in 2003 al een gelijkaardig concept, getiteld Young MacGyver, dat ondanks een ontwikkelde pilootaflevering een stille dood stierf.

Het eerste seizoen van MacGyver gaat dit najaar op CBS van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.