Random Article


Final Trailer voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

 


Posted 20/05/2016 by

Paramount Pictures en Nickelodeon Movies hebben de laatste trailer vrijgegeven voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, de sequel op de Teenage Mutant Ninja Turtles-filmreboot van vorig jaar. De nieuwe prent rond de Heroes in a Half-Shell wordt opnieuw geproduceerd door Michael Bay en de regisseur van dienst is Dave Green.

Leonardo, Donatello, Michelangelo en Raphael worden alweer bijgestaan door Megan Fox als April O’Neil, alsook Stephen “Arrow” Amell als de vigilante Casey Jones. De film – inmiddels de vijfde live-action prent rond de comicbookhelden gecreëerd door Peter Laird en Kevin Eastman – zal ook het debuut zien van fan-favorites Bebop en Rocksteady, respectievelijk vertolkt door Gary A. Williams en Sheamus. De Turtles komen wederom in conflict met Shredder en zijn Foot Clan en is er een nieuwe interdimensionele dreiging van niemand minder dan generaal Krang…

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows knalt op 29 juni 2016 de Belgische bioscoopzalen binnen. Alles over de Turtles lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.