Random Article


Eerste Trailer voor DC Comics Sitcom “Powerless”

 


Posted 20/05/2016 by

Het Amerikaanse netwerk NBC heeft Powerless opgepikt voor een volledig eerste seizoen en de eerste trailer is inmiddels gelekt. Het wordt een komische serie over een verzekeringsfirma die zich bevindt in het superheldenuniversum van DC Comics. The Office met superkrachten dus. Powerless is dan de enige DC-reeks op het netwerk nu Constantine gecanceld werd.

De serie wordt gemaakt door Ben Queen (Cars 2) en ziet o.a. Vanessa Hudgens (Spring Breakers), Alan Tudyk (Firefly) en Danny Pudi (Community) in de hoofdrollen. De Franse superheldin Crimson Fox, uit Justice League Europe, heeft een kleine rol en er worden alvast al enkele verwijzingen naar DC-zwaargewichten als Wonder Woman, Lex Luthor, Aquaman, Superman en Green Lantern gedropt.

DC’s Powerless komt in de herfst op de buis bij NBC.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.