Random Article


Natalie Portman keert niet terug in Marvel’s Thor: Ragnarok

 

Posted 19/05/2016 by

In de recentere Marvel-films zoals The Avengers en Avengers: Age of Ultron werd het personage slechts bij naam genoemd, tijdens de opnames van Thor: The Dark World waren er al geruchten rond de onwillige aanwezigheid van de actrice. Nu krijgen we van Kevin Feige te horen dat Natalie Portman inderdaad niet meer zal terugkeren als liefdesinteresse Jane Foster in Thor: Ragnarok, het sluitstuk van de solofilms rond de Asgardiaanse dondergod. Onlangs gingen we in op de impact van Avengers: Infinity War op het Marvel-filmuniversum en de mogelijke conclusies daarbij voor zowel Thor als Jane Foster. Deze zullen dus wellicht niet nagevolgd worden vanwege haar kleinere rol in de superheldenfranchise. Haar rol als liefdesinteresse wordt nu vervangen door Tessa Thompson als wellicht Valkyrie. De officiële reden voor Portmans afwezigheid luidt dat de film zich grotendeels in de ruimte afspeelt en dat scènes met Jane Foster op Aarde nogal vreemd zouden zijn binnen het geheel.

In het sluitstuk van de trilogie rond ieders favoriete Asgardiaanse dondergod, Thor: Ragnarok, zal Thor geconfronteerd worden met het einde der werelden, ook wel de mythologische Ragnarok-destructie. Samen met de Hulk, opnieuw vertolkt door Mark Ruffalo, zullen zij Loki, momenteel de heerser over Asgard, moeten stoppen. Regisseur van dienst is Taika Waititi, bekend van eerder komische (kort)films, die het meest recente script voor de film door Stephany Folsom zal verfilmen.

Marvel’s Thor: Ragnarok stormt op 3 november 2017 de bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.