Random Article


Marvel’s X-Men: Apocalypse parodieert gekende 80s album covers

 


Posted 19/05/2016 by

xmenapocalypsedazzler

X-Men: Apocalypse, de nieuwste prent van 20th Century Fox rond Marvel’s vrolijke mutanten, speelt zich af in de jaren 80. Na een eerdere leuke easter egg met een plaat van Dazzler (in de comics gekend als een mutante en X-vrouw die een zangcarrière heeft), zien we nu enkele X-Men een parodie doen op gekende albumcovers uit de jaren 80. Beast gaat voor Duran Duran, Nightcrawler vormt David Bowie’s “Let’s Dance” om tot “Let’s Bamf”, Cyclops doet zijn beste Corey Hart-imitatie, Quicksilver neemt A Flock of Seagulls onder handen en Jean Grey vormt haar eigen Culture Club.

xmen80s1xmen801b

xmen80s5xmen80s5b

xmen80s3xmen80s3b

xmen80s4xmen80s4b

xmen80s2xmen802b

X-Men: Apocalypse is het rechtstreekse vervolg op X-Men: First Class en X-Men: Days of Future Past en wordt geregisseerd door Bryan Singer (X-Men, X2, Days of Future Past).

De film speelt momenteel in alle zalen en onze review lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.