Random Article


Geoff Johns poogt DC Films meer hoop en optimisme bij te brengen

 

Posted 19/05/2016 by

Gisteren berichtten we nog dat DC Comics-sterschrijver en producer Geoff Johns (Aquaman, Justice League, The Flash, Green Lantern) werd aangesteld als één van de nieuwe hoofden van DC Films, de filmdivisie van DC Entertainment voor Warner Bros. Inmiddels heeft de schrijver zich uitgesproken over de richting van het DC-filmuniversum, dat eerder dit jaar volledig losbarstte met Batman V Superman: Dawn of Justice en deze zomer voort zal gaan met Suicide Squad.

Johns belooft om meer “hoop en optimisme” in de films van DC te brengen, dewelke langs verschillende kanten werden bekritiseerd omwille van de donkerdere en grimmige interpretatie van regisseurs Zack Snyder en David Ayer. Eerder liet Johns ook al weten hetzelfde te doen voor de comics van DC. Hij zal zelf het startschot geven voor het Rebirth-initiatief op 25 mei, dat de helden en schurken van de uitgeverij van een nieuwe, meer hoopvolle make-over voorziet en ook het legacy-aspect terugbrengt naar het DC-universum.

Klinkt hoe dan ook goed, zolang men bij Warner Bros. maar beseft om de regisseurs voldoende vrijheid te geven om hun ding te doen met de DC-personages en men niet dezelfde route als Disney en Marvel Studios hoeft in te slaan…

De volgende DC-film wordt Suicide Squad op 3 augustus, gevolgd door Wonder Woman en Justice League Part One in 2017.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.