Random Article


Cross-over tussen Supergirl, The Flash, Arrow en DC’s Legends of Tomorrow zit eraan te komen

 

Posted 19/05/2016 by

Sinds de overgang van Supergirl naar televisienetwerk The CW staken er al meteen geruchten op voor komende verhaallijnen. Een mogelijke “Crisis” in de laatste aflevering van The Flash zou zo de toevoeging van het Meisje van Staal, wier serie eigenlijk op concurrerende zender CBS te zien was, verklaren. Hoe het ook zij, de producenten van de DC Comics-reeksen op The CW bevestigden dat de volgende cross-over tussen hun reeksen deze herfst de grootste tot nog toe zal zijn. Zowel Arrow en The Flash, als ook DC’s Legends of Tomorrow en nu nieuwkomer Supergirl zullen elkaar wellicht in één week ontmoeten. Dat belooft dus een vierdelige aflevering te worden. Met Supergirl opnieuw op maandag (maar nu dus op The CW), The Flash op dinsdag, Arrow op woensdag en DC’s Legends of Tomorrow op donderdag zijn dat vier opeenvolgende dagen superheldenpret. Details werden nog niet meegegeven, maar het valt bijna met zekerheid te zeggen dat de cross-over naar goede gewoonte opnieuw net voor de mid-seizoensfinale van de respectievelijke reeksen zal plaatsvinden.

Onze review van het eerste seizoen van Supergirl op CBS kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.