Random Article


Gerucht: DC Comics werkt aan een nieuwe superheldenfilm met Harley Quinn

 

Posted 16/05/2016 by

Vers van de pers! Warner Bros. en DC Entertainment zouden volgens een nieuw gerucht aan een alweer nieuwe superheldenfilm werken. Niemand minder dan Harley Quinn, vertolkt door actrice Margot Robbie, zou een centrale rol vervullen. Bovendien zou Robbie die binnenkort haar live-action debuut maakt in Suicide Squad, eveneens een taak als producent vervullen, in navolging van Ben Affleck bij de Justice League-film. Een regisseur of scenarist is vooralsnog niet gekend, maar vermoedelijk zou de film focussen op Quinn samen met enkele superhelden en -schurken, waaronder niemand minder dan Batgirl en de Birds of Prey. Onlangs onthulde de actrice nog dat Quinns bekende zwart-rode outfit uit de comics overwogen werd voor een volgende DC Comics-film. Te mooi om waar te zijn?

Suicide Squad breidt het DC Comics-filmuniversum van Man of Steel en Batman V Superman: Dawn of Justice verder uit en zal voornamelijk geïnspireerd worden door de bejubelde run van John Ostrander op de eerste moderne Suicide Squad-reeks uit de jaren 80. De film zal begin augustus 2016 de zalen binnen knallen en kent een indrukwekkende waslijst aan acteurs met onder andere Jared Leto als The Joker, Joel Kinnaman (Rick Flag), Will Smith (Deadshot), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Jay Hernandez (El Diablo), Karen Fukuhara (Katana), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Captain Boomerang), Cara Delevingne (Enchantress) en Viola Davis (Amanda Waller).

Alles over de Suicide Squad lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.