Random Article


Nieuwe Trailer voor Steven Spielbergs The BFG

 


Posted 15/05/2016 by

Zonet werd de nieuwe trailer voor The BFG vrijgegeven. Deze boek-naar-filmadaptatie gebaseerd op Roald Dahls gelijknamige roman (1982), is in handen van legendarisch regisseur Steven Spielberg en wordt de laatste film van scenariste Melissa Mathison (E.T.) die een maand geleden kwam te overlijden. In The BFG, ook wel gekend in de Nederlandstalige versie als De GVR, wordt het weesmeisje Sophie ontvoerd door de titulaire reus. Samen zullen ze de wereld redden van de mensetende soortgenoten van de Grote Vriendelijke Reus. Eerder verscheen er in 1989 al een animatiefilm die het verhaal op getrouwe wijze adapteerde naar het kleine scherm.

Steven Spielbergs The BFG verschijnt vanaf 20 juli in de Belgische bioscopen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.