Random Article


Officieel: DC Comics’ Supergirl krijgt Tweede Seizoen op The CW

 

Posted 13/05/2016 by

Een tijdje terug berichtten we al dat de toekomst  van DC Comics’ Supergirl onzeker was. Een tweede seizoen bij televisienetwerk CBS werd afgehouden door teleurstellende kijkcijfers en vooral een hoge productiekost. Daarom volgden er al snel speculaties dat de reeks rond DC’s Meisje van Staal zou overgaan naar The CW. Dat televisienetwerk heeft zich de laatste jaren immers geprofileerd als hét televisiebastion voor alles in verband met DC Comics, dankzij reeksen zoals Arrow, The Flash en DC’s Legends of Tomorrow Gisteren werd dan ook officieel bevestigd dat Supergirl inderdaad de vierde superheldenserie bij The CW wordt. Niet toevallig was de cross-over tussen Supergirl en The Flash een absoluut lichtpunt in de zwakke kijkcijfers van Supergirl’s eerste seizoen. Cross-overs zoals deze worden nu heel wat makkelijker. De eerste stap richting een Justice Society op televisie is alvast gezet…

Onze review van het eerste seizoen van Supergirl kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.