Random Article


20th Century Fox wil een vervolg op de Fantastic Four-reboot

 

Posted 13/05/2016 by

Ondanks teleurstellende financiële resultaten, interne problemen met regisseur Josh Trank, heel wat ongewenste filmprijzen én uitvoerige kritiek van de fans wil filmstudio 20th Century Fox nog steeds een vervolg op hun Fantastic Four-reboot (2015). Uitvoerend producent Simon Kinberg, die zelf toegeeft dat de eerste film niet zo goed was, heeft zonet bevestigd dat ze een luchtigere sequel (in navolging van de comics) met dezelfde cast wel zouden willen realiseren. Voorlopig is het nog maar af te wachten of de acteurs wel willen of kunnen terugkeren na enkele weinig terughoudende of beangstigde uitspraken. Alle terechte kritiek buiten beschouwing gelaten, de Fantastic Four-film werd eveneens geprezen omwille van zijn body horror-aspecten en vooral -eventueel té- realistische setting. Krijgen we een vervolg op Fox’ reboot van Marvel’s eerste familie? Willen we überhaupt een vervolg op Fantastic Four? Eerder werden plannen voor een tweede film van Fox’ rooster geschrapt.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.