Random Article


Nieuwe Trailer voor Robert Kirkman’s Outcast televisieserie

 


Posted 12/05/2016 by

Afgelopen week werd een nieuwe trailer vrijgegeven voor Outcast, de nieuwe tv-serie van Cinemax gebaseerd op de gelijknamige Image-comic van Robert Kirkman (The Walking Dead) en Paul Azaceta (Irredeemable). We volgen hierin Kyle Barnes (Patrick Fugit), een man die al zijn hele leven wordt geplaagd door (letterlijke) demonen. Samen met dominee Anderson (Philip Glenister) gaat Kyle op zoek naar een normaal leven. Wat Kirkmans The Walking Dead deed voor het zombiegenre, doet het zeer goed ontvangen Outcast voor het duivelsuitdrijving-/possession-genre. De televisiereeks start op 6 juni op Fox bij Telenet.

Onze review van het eerste volume van de comic lees je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.