Random Article


Kevin Smith wil Verhaallijn voor Arrow Seizoen 5 schrijven

 

Posted 12/05/2016 by

Na zijn ongelooflijk sterke debuut bij The Flash in de vorige aflevering van het tweede seizoen en zijn bevestigde episode in het derde seizoen rond DC’s Scarlet Speedster, wilt regisseur Kevin Smith nu het vijfde seizoen van Arrow onder handen nemen. In een korte arc van een drietal afleveringen zou hij zo zijn comicbookcreatie Onomatopoeia – een seriemoordenaar die geluiden imiteert – willen introduceren tot de live-action tv-wereld van DC Comics. Smith is onder meer bekend van zijn Clerks-filmreeks, Comic Book Men-televisieserie en films als Chasing Amy (1997) en Dogma (1999). Bovendien schreef hij heel wat comics voor Marvel (Daredevil, Spider-Man/ Black Cat: The Evil That Men Do) en DC Comics (Green Arrow, Batman: Cacophony). Na de ondermaatse twee laatste seizoen van Arrow zeggen wij alvast volmondig: “Ja!”.

Het vijfde seizoen van Arrow gaat in de herfst van dit jaar van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.