Random Article


Future Trunks keert terug in Dragon Ball Super

 


Posted 10/05/2016 by

 Future Trunks Dragon Ball Super

Ieders favoriete, zwaard dragende Saiyan zal terugkeren naar de Dragon Ball-wereld. Bedenker Akira Toriyama bevestigde dat de zoon van Vegeta uit de post-apocalyptische toekomst waar Androids 17 en 18 regeerden, in de volgende arc van Dragon Ball Super – de nieuwste anime rond Goku, Vegeta en co – te zien zal zijn. In Dragon Ball Z kwam Future Trunks al terug naar het verleden om zijn destructieve toekomst succesvol te vermijden. Toch blijkt zijn wereld niet zo vreedzaam te zijn als gedacht: Black Goku -een duistere versie van hoofdrol Goku- zwaait daar nu de plak. De eerste, officiële afbeeldingen van de terugkerende Trunks werden alvast vrijgegeven. Opvallend genoeg is zijn haar niet langer paars, maar wel blauw. Is dit een voorbode van een Super Saiyan God-transformatie voor Future Trunks? Of gewoon een productiefoutje? De desbetreffende arc gaat op 12 juni van start.

Onze review van de eerste arc van Dragon Ball Super kan je hier nogmaals lezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.