Random Article


Volgende X-Men-film speelt zich in de Jaren 90 af

 

Posted 09/05/2016 by

Simon Kinberg strikes again! Onlangs hintte de uitvoerende producent van 20th Century Fox’ X-Men-filmfranchise al naar een cross-over met de Avengers alsook de opkomende derde Wolverine-film. Nu X-Men: Apocalypse dan ook bijna over ons heen zal razen, is het tijd om naar de volgende X-Men-episode te kijken. Kinberg onthulde dat de nog niet getitelde prent zich in de jaren 90 zal afspelen. Sinds de start van hun nieuwe filmreeks met X-Men: First Class (2011) die zich afspeelde in de jaren 60, is de reeks dan ook met Days of Future Past (2014) en nu Apocalypse (2016) decennium per decennium opgeschoven. Stiekem hopen we alvast op wat Jim Lee-invloeden of referenties naar de populaire X-Men-animatiereeks – beiden dé vlaggenschipdragers van Marvel’s X-Men in de jaren 90. Onlangs keerden ook de comics al even terug naar de jaren 90 met X-Men ’92.

X-Men: Apocalypse, de volgende episode die zich in de jaren 80 afspeelt, knalt op 18 mei 2016 de Belgische bioscoopzalen binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.