Random Article


Officieel: Alden Ehrenreich is de jonge Han Solo in Star Wars Spin-Off

 

Posted 06/05/2016 by

Eindelijk weten we wie de jonge Han Solo zal vertolken in zijn eigen Star Wars-film. Niemand minder dan Alden Ehrenreich heeft de rol van de iconische sci-fi-personages te pakken. Ehrenreich is bekend de recente Coen Brother’s Hail, Caesar! (2016) en werd verkozen boven onder meer Taron Egerton, Chris Pratt en Jack Reynor. De opkomende Star Wars spin-off over Han Solo wordt geregisseerd door Phil Lord en Chris Miller (The LEGO Movie) en zal het oorsprongsverhaal van de fan-favorite smokkelaar uit de doeken doen. Ook zal zijn eerste ontmoeting met beste vriend en copiloot Chewbacca verteld worden. Ehrenreich neemt de fakkel over van Harrison Ford.

Harrison Ford die Han Solo in de originele Star Wars-trilogie tot leven wekte, keerde vorig jaar nog terug als de -nu oudere- charismatische smokkelaar in Star Wars: The Force Awakens. Deze tweede, bevestigde spin-off zou dan weer verschijnen in mei 2018. 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.